10 Aralık 2011 Cumartesi

Limonlu Soda İncelemesi

1-Akmina C-Plus


Görüp görebileceğim en iyi soda kendisi hacılar. Limon tadının tam karşılığını alamasanız bile ona yakın bir tat alıyorsunuz. Fakat pipetle içmenizi tavsiye derim. Zira şişeden midir nedendir bilinmez pipetsiz içerken tadı açık bir şekilde bozuluyor. Gel gelelim şişenin tasarımı da oldukça hoş. İçerken size ayrı bir güven veriyor. Fiyat bakımından ise biraz pahalı. Genelde 1 Lira civarında satılıyor.

2- Sırma C Plus
Sırma'da ise limon tadı tam anlamıyla alınıyor. Gerçekten ev yapımı tadında. Ne içtiğinizi kesin bir şekilde anlıyorsunuz. Fakat tek handikabı aşırı doğal olması. Bu kadar doğallık damak zevkinize ters gelebilir. Şahsen benim öyle oluyor. Şişe yapısına gelince, klasik koyu yeşil şişelerde satılıyor. Burası da eleştireceğim bir nokta zira koyu yeşil ile sodanın rengi olan sarı, birleşince ortaya iğrenç bir renk çıkıyor. Bu da sodanın albenisini düşürüyor tabi. Fiyatı ise Akmina ile aynı.

3- Uludağ Frutti (Limon)


Uludağ Frutti ise içlerindeki en fiyasko olanı. Gerek şişe tasarımı gerekse tadı bakımından. Öncelikle şişe tasarımı ergonomik açıdan tatmin edici olsa da grafik tasarımı açısından berbat. Frutti nedir abi bi kere? Bu sebepten ötürü toplum içinde içmenizi fazla önermiyorum. Tadına gelince; kabul edilebilir düzeyde fakat bu demek değildir ki mükemmel. Vasatın üstü diyebiliriz kısaca. Fiyat açısından ise en uygun olanı. 75 kuruş.


Eğer siz de denememi önerdiğiniz bir marka biliyorsanız, çekinmeyin paylaşın. Haydi kalın sağlıcakla.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder